KVK NEWS MEMBER 2021-2022 / n°1

PSD (Pro Soccer Data) – app en profiel

Dit seizoen is de bedoeling om alle officiële clubcommunicatie te centraliseren in PSD (aanwezigheden, voorbereiding trainingen, voorbereiding wedstrijden, wedstrijdverslag, evaluatie, verzenden van selecties)

Het is BELANGRIJK dat ALLE ouders/spelers de applicatie “ProSoccerData” op hun smartphone hebben geïnstalleerd en dat uw profiel actief is.

=> Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om de KVK-medewerkers om hulp te vragen.

Oudercommissie

Nieuw: om u, de ouders, meer te betrekkenij de club, het leven in de club  en uw mening te kennen, heeft de Sport’Cel besloten een oudercommissie op te richten.

Indien u zich een beetje of veel wil investeren in de club of de stem van ouders binnen de club willen vertegenwoordigen. => Info en inschrijving bij Michel Arnoldi. Indien nodig kan uw coördinator u helpen Michel Arnoldi te bereiken. Uw mening is belangrijk. We rekenen op jullie 🙂

Sport leerplan – thematisch

Afgelopen seizoen heeft de sportieve cel gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw leerplan voetbal voor jongeren (U6-U21) Dit leerplan is aan alle coaches gecommuniceerd en gaat deze week van start. In dit plan zijn de belangrijkste voetballijnen opgenomen die we in alle categorieën van de KVK willen zien. Met Teamtactics (collectief spel) en Basics (individuele kwaliteit) en aspecten specifiek voor elke leeftijdscategorie.

Permanentie van een fysiotherapeut bij KVK

Nieuw: elke woensdag tussen 18u en 19u30 is er een kinesist in KVK,  Arnaud Piérard – 0495 71 58 89 – Als je als spelers of ouders van spelers een vraag hebt, lichamelijk advies nodig hebt, spierproblemen, na een terugkeer van een blessure … U kan, gratis bij hem terecht voor een eerste consult elke woensdag tussen 18u en 19u30,

Volgend evenement: FAN DAY KVK

Blokkeer de datum alvast in je agenda,  is zondag 3 oktober.

Zeer belangrijk evenement voor de club, de aanwezigheid van alle spelers is sterk gewenst.

Teamfoto, training, entertainment, stands… Meer details in de komende dagen met het volledige programma van de dag.

Michel Arnoldi coördineert het evenement.

Kleedkamers en douches

Naar aanleiding van de evolutie van de gezondheidscrisis “Covid” heeft de gemeente Wemmel beslist om de kleedkamers voorlopig gesloten te houden, tenzij er CO2-melders aanwezig zijn. KVK zal deze zo spoedig mogelijk aankopen en installeren. De waarden zullen streng opgevolgd worden en bepalen of we al dan niet kunnen douchen..We houden u op de hoogte.

Info kantine

Sinds september worden er door het barteam snacks aangeboden met hoorntjes pasta. Kom proeven en eet smakelijk!

Apparatuur

Omdat we steeds trachten om de spelers in betere omstandigheden te laten trainen investeerde KVK nieuwe doelen en nieuwe banken voor de kleedkamers. Je kan ze ontdekken tijdens je volgende bezoek aan het stadion 🙂 

Wist u ? KVK op Facebook en Instagram

De KVK is aanwezig op sociale netwerken: Klik op de volgende links en schrijf u in om de KVK te volgen op sociale netwerken.

Mooi seizoen.

De sportieve cel.